Консалтинг в дії – День Поля в смт. Дослідницьке, Київська область

17 вересня 2016 року

 

      15 вересня 2016 р. було урочисто відкрито День Поля в смт Досліднецьке, Київської області, що організував Німецько-Український аграрний демонстраційний та навчальний центр (АДНЦ). На відкритті побували експерти-дорадники НУБіП України – Кальна-Дубінюк Т.П., Вдовенко Н.М., студенти та випускники університету.


 

    З привітанням виступили представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, представники Німецько-Українського агроконсалтингового проекту, керівництво УкрНДІПВТ ім. Погорілого.

          Був організований демонстраційний показ у польових умовах сучасних техніко-технологічних рішень для малого та середнього агробізнесу.

          День Поля продемонстрував велику зацікавленість аграріїв у сучасній високопродуктивній сільськогосподарській техніці, нових технологіях та їх впровадженні за допомогою іноземних та вітчизняних консультантів.

         На Дні Поля можна було зустріти і наших випускників, які з успіхом надають консалтингову допомогу працюючи на міжнародних проектах в Україні, а саме Павличук Юлія, випускниця 2014 р. економічного факультету,спеціальність «Фінанси і кредит», що працює на проекті Німецько-Український агрополітичний діалог.

     Відбулися спілкування із представниками консалтингового корпусу Німецько-Українських проектів - Рене Мілке, керівником проекту (Аграрний демонстраційний та навчальний центр), Фолькером Зассе, керівником проекту (Німецько-Український агрополітичний діалог), Дітером Кєнстлінгом, керівником консалтингового проекту (IAK).

         Не обминула увагою спілкування заступник міністра Аграрної політики і продовольства України Ковальова О.В., яка представила і зав’язала ділову бесіду щодо значення консалтингу в Україні.

            Цікаво були представлені сучасні сільськогосподарські періодичні видання та наукова література із новітніми розробками.
         Із всього побаченого треба сказати, що наша Україна має значний потенціал в аграрній сфері, який успішно буде використовуватись за допомогою зростаючої гвардії консультантів-дорадників.

 

Тетяна Кальна-Дубінюк, 
завідувач кафедри аграрного

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook