Відкриття «Класу лісу» – запорука успішної профорієнтаціної роботи серед учнівської молоді

12 вересня 2016 року

9 вересня 2016 року делегація від ННІ лісового і садово-паркового господарства завітала на відкриття при районному краєзнавчому музеї смт. Ставище «Класу лісу». Відтепер у відремонтованому приміщенні розташовуватиметься шкільне лісництво, яким опікується ДП «Білоцерківське лісове господарство». Привітати ініціаторів створення окремої музейної кімнати лісівничого спрямування, а також підростаюче покоління лісівників з цією подією від нашого інституту приїхали директор ботанічного саду О. Слива, завідувач кафедри біології лісу та мисливствознавства Н. Пузріна та доцент кафедри лісової таксації та лісовпорядкування В. Миронюк.

Вітаючи учасників дійства з відкриттям «Класу лісу», В. Миронюк запевнив молодих лісівників у правильності вибору своєї професії та закликав продовжувати поглиблювати свої знання у майбутньому, здобуваючи вищу освіту в стінах нашого університету.

Організація змістовного дозвілля на базі лісогосподарських підприємств є найбільш дієвою формою екологічного виховання учнівської молоді, а також ефективною складовою профорієнтаційної роботи. Адже більшість учасників шкільних лісництв – це молоді люди віком 12–16 років, які вже обрали свій фах, усвідомлюють важливість професії лісівника і своєї ролі у справі збереження й примноження лісових багатств нашої держави.

Р. Василишин,

заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook