Триває «Літній семестр 2016» у студентів-вступників навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства

12 серпня 2016 року
Триває літній вирівнювальний семестр 2016 року для студентів ННІ лісового та садово-паркового господарства, які вже мають диплом молодшого спеціаліста та зараховані до університету на 3 курс програми підготовки бакалаврів денної форми навчання. Мета літнього семестру - зменшення академічної різниці, що виникла при зарахуванні вступників із дипломом молодшого спеціаліста на навчання за освітньо-професійною програмую на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». 
 
 
Ново зараховані студенти вже обрали старост груп, зокрема, керманичами потоків зі спеціальностей «Лісове господарство» та «Деревообробні і меблеві технології» стали Володимир Овчаренко і Юлія Дацій – випускники Лубенського лісотехнічного коледжу. Старостою групи вступників-бакалаврів спеціальності «Садово-паркового господарство» став Денис Нагірний – випускник Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну. 
 
Навчальні заняття – лекцій та лабораторні роботи у розпалі. Студенти вже навіть склали свої перші заліки та екзамени в університеті. За словами студентів «хоча їм і досить складно, але вони дружно, а головне – успішно, завершать літній вирівнювальний семестр 2016 року». 
 
Оксана Зазимко
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook