Майстер-клас для вихованців «Труханової січі» від соціальних педагогів

3 серпня 2016 року

 Літо – прекрасна пора для відпочинку, оздоровлення та виховання дітей та молоді. Ось уже третій рік поспіль у м. Києві працює «Труханова січ», метою якої є патріотичний вишкіл та відпочинок дітей з усіх куточків України. Абсолютно безкоштовно різновікові діти з неповних, багатодітних сімей і сімей, які опинилися в тяжких життєвих обставинах, можуть не тільки оздоровитися й відпочити, але й ознайомитися з українською культурною спадщиною.

Кафедра соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті гуманітарно-педагогічного факультету завжди долучається до виховної роботи з підростаючим поколінням. І ось нещодавно старший викладач кафедри Оксана Лапа провела майстер-клас з вихованцями «Труханової січі» з виготовлення сувенірів у стилі української ляльки-мотанки. 
 
 
Протягом декількох годин більше 30 хлопчиків і дівчаток мали можливість не тільки навчитися виготовляти пасхальні та різдвяні сувеніри в народному стилі, але й дізнатися цікаву історію української народної іграшки. Майстер-клас був надзвичайно цікавим, тому мотані іграшки виготовили не тільки діти, але й вихователі та обслуговувальний персонал дитячого табору. Опісля заняття діти познайомили нашу викладачку з життям «Труханової січі». Адміністрація цього дитячого закладу була щиро вдячна НУБіП України за цікаву волонтерську роботу й запросила до подальшої співпраці. 
 
Світлана Харченко, 
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook