В університеті успішно проходить вступ до магістратури

9 липня 2016 року

 Триває вступна кампанія до магістратури. На разі випускники бакалаврату, які вирішили здобувати вищу освіту в провідному дослідницькому університеті, подають документи до приймальної комісії. Станом на 9 липня вже 922 вступники пройшли цей етап. 

 
Нагадаємо, ліцензований обсяг за всіма 32 спеціальностями магістратури складає 2955 місць, планований обсяг державного замовлення – 1263. Задача, яка поставлена перед керівництвом університету – зберегти кількість місць для навчання за кошти держави, а по деяким спеціальностям її збільшити – переконані, буде виконана, - зазначає відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук. Тому треба уважно слідкувати за новинами, обирати бажану спеціальність і подавати заяви, хто цього ще не зробив.
 
На цей час найпопулярнішими спеціальностями є: агрономія, біотехнології, облік і аудит, фінанси і кредит, якість, стандартизація та сертифікація, геодезія та землеустрій, агроінженерія, ветеринарна медицина, біржова діяльність, соціальна робота, інформаційні управляючі системи і технології та інші.
 
Валентин Обрамбальський
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook