Дипломи бакалаврів урочисто вручили випускникам факультету конструювання і дизайну

8 липня 2016 року

     8 липня 2016 року дипломи бакалаврів урочисто вручили випускникам факультету конструювання і дизайну.

     Сьогодні визначний день: ще 81 громадянин України отримує документ про вищу освіту, вітаючи новоспечених бакалаврів сказав декан Зіновій Ружило. Він висловив сподівання, що цей документ принесе сьогоднішнім випускникам життєвий і професійний успіх.

     Професор В’ячеслав Ловейкін закликав не спинятися на досягнутому, адже у сучасному світі основа успіху саме знання. А професор Микола Ярмоленко додав до привітань: не бійтеся роботи, адже чим більше працюватимете, тим більших знань і навичок набуватимете.
     Факультет конструювання і дизайну традиційно гордиться своїм інститутом наставників. Від нього володарів новеньких дипломів привітали завідувач кафедри тракторів і автомобілів, наставник 1-ї академгрупи Катерина Сєра і куратор групи скороченого терміну навчання Марія Бондар.

     А заступник декана Олег Марус відмітив приємну для колективу тенденцію: сьогодні багато випускників бакалаврату факультету отримують гарні пропозиції стосовно працевлаштування.

     Подяки з рук декана отримали випускники, які за роки навчання були найактивнішими у громадському, мистецькому та спортивному житті факультету – Давид Кузнюк, Дмитро Антал, Андрій Краснов, Михайло Кузьменко, Павло Лой, Анатолій Машковський, Катерина Остапнко, Андрій Цимбаленко, Андрій Саврак та інші.

     Вже завтра їх та їхніх колег чекають з документами в приймальній комісії, аби в новому навчальному вони знову прийшли до рідних аудиторій вже як студенти магістратури.

Ірина Білоус 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook