Вітаємо з отриманням свідоцтв про успішне закінчення підготовчого відділення

6 липня 2016 року

     Підбито підсумки навчання на підготовчому відділенні НУБіП України. Усі слухачі значно підвищили рівень своїх знань з загальноосвітніх предметів і, як підсумок, всі успішно склали ЗНО.

     Лідерами за кількістю отриманих балів на підготовчому відділенні є Липова Ангеліна та Пронішина Катерина, які набрали більше від 180 балів. Ангеліна в нашому ВНЗ планує здобувати благородну професію лісівника, продовжуючи справу життя її матері, а Катерина вступатиме на економічний факультет, який ще не так давно закінчила її сестра. І хоча дівчата мріють вступити на різні спеціальності Університету, але всі викладачі відзначають надзвичайно високий рівень підготовки обох дівчат. 

Бойченко Михайло Сергійович, Оваденко Вадим Вячеславович, Чупрун Артем Вікторович

     Слухачі підготовчого відділення Анішин Даниїл та Абрамов Максим, висловлюють щиру вдячність викладачу української мови і літератури Теплій Оксані за високий рівень викладання та приділену увагу. За словами Даниїла та інших слухачів саме під час занять на підготовчому відділенні йому вдалося систематизувати та поглибити знання отримані за всі роки навчання в школі. Він впевнений, що саме навчання на підготовчому відділенні стало запорукою успішного складання ЗНО і тому сподівається, що його мрія про навчання на агробіологічному факультеті НУБіП України вже зовсім скоро стане реальністю!

Изображение

Абрамов Максим Миколайович, Анішин Даниїл Сергійович

Черниш Дарія Вадимівна

Карпенко Максим Олександрович

Шуляк Тетяна Віталіївна

     За словами всіх слухачів другої групи, Чумак Тетяна Миколаївна під час занять поділилася зі слухачами не тільки своїми глибокими знаннями, але і любов’ю до рідної мови!

     Мами слухачів – Оваденка Вадима, Янченко Яни та батьки інших слухачів висловили вдячність викладачам української мови і літератури, математики, біології, хімії, англійської мови, географії та історії України за високі результати, отримані під час занять на підготовчому відділенні. 
     Ще багато-багато схвальних відгуків та вдячних повідомлень від слухачів та їхніх батьків отримано на адресу викладачів підготовчого відділення НУБіП України. 

Результати підсумкової атестації слухачів підготовчого відділення 

     Ефективність підготовки показують результати в балах. 2 липня 2016 року відбулося вручення «Свідоцтв про успішне закінчення підготовчого відділення НУБіП України». 18 слухачів отримали додаткові бали до вступу на омріяні спеціальності Університету від 7,6 до 9,2 балів, які висвітлені на сайті Університету.

Бажаємо всім успіхів при вступі та чекаємо восени серед студентів НУБіП України!!!

Оксана Багацька
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook