Кафедра англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей розширює співпрацю з Запорізьким педагогічним коледжем

8 червня 2016 року

     Важливим аспектом діяльності кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей є розширення співпраці з іншими навчальними закладами України з метою обміну досвідом та розробки спільних науково-дослідницьких програм і проектів, організації наукових заходів, обміну науковими і навчальними матеріалами, підготовки та видання спільних навчальних і методичних праць, стажування науково-педагогічних працівників, студентів, магістрантів тощо. Це дозволяє ефективно вирішувати різні проблеми, що стосуються оптимізації навчального процесу, організації виховної роботи у вищій школі й розширення напрямків наукової діяльності.

     Так, на початку червня мала честь побувати в КВНЗ "Запорізький педагогічний коледж", який готує вчителів початкової та дошкільної ланок освіти, зокрема іноземних мов, фахівців з образотворчого мистецтва.

     Під час візиту презентувала свій навчальний заклад колегам та студентам коледжу, розповіла про переваги здобуття вищої освіти на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП, можливості співпраці й обміну досвідом. Студенти із зацікавленням розпитували про особливості навчання в НУБіП України, студентське життя, наявність можливостей отримання подвійного диплому, участі в грантових програмах, програмах академічної мобільності тощо. Співпрацею зі столичним вишем також зацікавилися й викладачі іноземних мов педколеджу, керівництво закладу. Результатом стало підписання угоди про багатосторонню співпрацю між двома навчальними закладами, адже їх об'єднує єдина мета – підготовка висококваліфікованих кадрів, виховання нового покоління освітян. 

     

     Сподіваємося на плідну науково-методичну взаємодію, творчу співпрацю. З нетерпінням чекаємо випускників Запорізького педагогічного коледжу в аудиторіях гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП, а їх педагогів – активними учасниками наукових конференцій, співорганізаторами спільних заходів.

Ю. Дем'янова,
старший викладач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook