Мешканці гуртожитку №9 продовжують допомагати Боярському будинку дитини

22 травня 2016 року

     За ініціативи студентської ради гуртожитку №9 та дирекції студентського містечка було зроблене маленьке свято діткам, що живуть без материнської любові та батьківської поради в спеціалізованому обласному будинку дитини, що знаходиться в місті Боярка Київської області. 

     Студентський актив придбав та передав до будинку дитини канцелярські вироби, дитячий посуд, фарби для фарбування дитячих майданчиків та всілякі солодощі. 
     «Ми спробували протягом кількох годин поділитися з ними своєю любов’ю. Важко уявити тим, хто не був у подібних закладах, як багато ми отримали натомість. Кожна дитяча усмішка була для нас більш цінною, бажаною, дорогою, ніж усе золото світу, – ділиться враженнями комендант гуртожитку Лідія Йовенко. – Такі відвідини будуть постійними».

     Голова студради гуртожитку Богдан Субота від імені студентської молоді висловив величезну подяку за допомогу у організації даної поїздки професорсько-викладацькому складу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, директору студмістечка Сергію Стецюку, працівникам кондитерського цеху нашого університету та його завідуючій Ользі Шаганенко, всім небайдужим, які долучилися до такої необхідної справи.

Валерія Сухецька,
фахівець студентського містечка 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook