В університеті стартував І етап Фестивалю студентської науки – 2016

12 травня 2016 року

     В університеті стартував І етап «Фестивалю студентської науки – 2016», приурочений до Дня науки. У його рамках про свою роботу звітують студентські наукові гуртки.
     11 травня 2016 року свої наукові доробки гуртківці НДІ рослинництва, ґрунтознавства, біотехнологій та сталого природокористування і ННІ лісового та садово-паркового господарства.

 

Изображение

     Дискусія, у якій взяли участь представники 44 гуртків, виявилася жвавою і цікавою. За результатами першого дня фестивалю до ІІ етапу пройшли гуртки «Овочівник» (керівник – доцент Ірина Бобось) з агробіологічного факультету, «Екологія довкілля» (керівник – доцент Євгеній Бережняк) з факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, «Лісовідновлення і лісорозведення» (керівник – професор Віктор Маурер) з ННІ лісового і садово-паркового господарства.

     У фестивалі взяли участь також представники двох гуртків Ніжинського агротехнічного коледжу.

 

     А сьогодні наукові досягнення представляли студенти більше 60 наукових гуртків НДІ здоров'я тварин, НДІ технологій та якості продукції тваринництва, а також Ірпінський економічний коледж.

     Зранку у фойє 12-го навчального корпусу запрацювала виставка досягнень гуртківців, на якій виставлялись експонати, що відображають результати їх роботи за 2015/2016 н.р. Усього ж у виставці та І етапі фестивалю взяли участь більше 100 студентів, аспірантів та викладачів факультетів ветеринарної медицини, тваринництва та водних біоресурсів, харчових технологій та управління якістю АПК.

А. Сальнікова, Г. Лобченко, Я. Сердюков
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook