Команда студентів-екологів стала призером ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з агроекології

15 квітня 2016 року

     Утретє на базі Львівського національного аграрного університету, що розташований в м. Дубляни, відбувається ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади із дисципліни «Агроекологія». Цьогорічний захід зібрав понад 30 представників студентської молоді із 12 вищих навчальних закладів України. 

     Перший теоретичний тур передбачав перевірку знань учасників з актуальних агроекологічних проблем сьогодення. Досить цікавим був і творчий конкурс, де студенти представляли проекти власного бачення екологізації сільськогосподарського виробництва на прикладах своїх регіонів. Завершувало наукове змагання комп’ютерне тестування на пізнання особливих проблем в галузі агроекології. 

     Організатори подбали і про дозвілля, вільний час від «мозкового штурму» конкурсантів та провели екскурсійну подорож до славного міста, туристичної Мекки України – м. Львова. 

     За результатами олімпіади команда університету в складі студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Владислав Дудар та Аліна Могила зайняла третє місце

     

Вітаємо їх із цим успіхом і бажаємо подальших наукових звершень!

Керівник команди – доцент кафедри
екології агросфери та екологічного контролю
Євген Бережняк
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook