Студенти економічного факультету на олімпіаді та конференції у Луцьку

6 квітня 2016 року
Луцький національний технічний університет

Нещодавно студенти ОС «Магістр» спеціальності «Фінанси i кредит» 1 року навчання Бризіцька Ярослава i Вовк Ірина приймали участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент», яка проходила в Луцькому національному технічному університеті 31 березня – 1 квітня 2016 р. На олімпіаді були представлені всі вузи України близько 90 учасників.

 

 

За результатами олімпіади студенти отримали грамоти у номінаціях: «За знання методів фінансового менеджменту» Бризіцька Ярослава i «За креативний підхід до розв’язку фінансових завдань» Вовк Ірина.

 

Також наші студенти приймали участь у Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених та студентів «Інструменти фінансово-кредитного розвитку економіки України та її регіонів», яка відбувалася 1 квітня i була приурочена до Дня університету. Магістри Бризіцька Ярослава i Вовк Ірина виступили з доповіддю «Децентралізація фінансової системи України» на пленарному засіданні під керівництвом завідувача кафедри фінансів доктора економічних наук, професора Давиденко Н. М.

 

Виступали наші магістри першими після привітань ректора доктора технічних наук, професора Савчука П. П. перед великою аудиторією близько 120 чоловік. Доповідь була цікава i актуальна на сьогоднішній час, порушувались питання розподілу функцій, повноважень, фінансових ресурсів та відповідальності за їх використання між органами центральної влади та органами місцевого самоврядування. A також надані пропозиції щодо ефективного здійснення децентралізації фінансової системи України. Було чимало запитань серед учасників конференції на які були надані ґрунтовні відповіді.

 

За підсумками конференції Бризіцьку Ярославу i Вовк Ірину нагороджено дипломами ІІ ступеня. Особисто ректор Савчук П.П. відзначив високий рівень підготовки студентів i виніс подяку керівнику Давиденко Надії Миколаївні за хорошу підготовку студентів до конференції.

 

З нагородами та подяками до наших студентів звернулася Голова оргкомітету олімпіади завідувач кафедри фінансів доктор економічних наук, професор Вахович Ірина Михайлівна, побажала подальших перемог та наукових здобутків.

 

    

 

Скрипник Галина,
доцент кафедри фінансів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook