Біотехнологія - потреба сьогодення!

16 березня 2016, 22:20

 «Біотехнолог – найактуальніша на сьогодня професія майбутнього!» з такими словами у рамках Дня відкритих дверей в НУБіП України кафедра екобіотехнології та біорізноманіття факультету захисту рослин, біотехнологій та екології 12 березня приймала випускників Здорівського НВК та інших ЗОШ Васильківського району Київської області.

Ця зустріч була особливою не лише для майбутніх абітурієнтів, а й для студентів-біотехнологів та викладачів. Співробітники кафедри провели змістовні екскурсії лабораторіями. Майбутні абітурієнти відвідали проблемну науково-дослідну лабораторію фітовірусології та біотехнології, про напрями роботи якої розповів кандидат біологічних наук, доцент кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Артур Федорович Ліханов.

 

Школярі ознайомились з матеріально-технічною базою лабораторії та спектром проблем, що вирішують фахівці-біотехнологи.
 

Про навчальний процес студентів-біотехнологів у лабораторії біотехнології рослин та можливості сучасної «зеленої біотехнології» розповіла кандидат біологічних наук, доцент кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Юлія Василівна Коломієць.

 

Співробітники настільки зацікавили майбутніх абітурієнтів, що юнаки й дівчата бажали ще поспілкуватись с професорсько-викладацьким складом, аби дізнатись ще щось більш цікавого. Молодь допитливо «штурмувала» викладачів кафедри запитаннями про сучасний розвиток та можливості біотехнології в сучасній науці і практиці.

 

Далі знайомство з майбутньою професією та особливостями навчання у НУБіП України школярі продовжили на загальній зустрічі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології з представниками ректорату, деканату, приймальної комісії й професорсько-викладацьким складом факультету.
 
Майбутні абітурієнти факультету шкіл Васильківчани полишали університет з глибокою вдячністю за гостинну зустріч та з надією стати членом великої родини НУБіП України!
Високий рівень зацікавленості майбутніх абітурієнтів та їх батьків біотехнологією – це результат успішної діяльності колективу співробітників кафедри та, зокрема, координатора з профорієнтаційної роботи.
 
Старший викладач кафедр екобіотехнології та біорізноманіття,
к.с.-г. н. Тетяна Василівна Іванова
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook