Лекція представника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб для майбутніх фахівців фінансового сектору

16 березня 2016 року

15 березня 2016р. за ініціативи кафедри банківської справи була проведена лекція на тему «Система гарантування вкладів фізичних осіб в Україні» для студентів економічного факультету напряму підготовки «Фінанси і кредит» Національного університету біоресурсів і природокористування України, яку провела начальник відділу зв’язків з громадськістю та міжнародними організаціями Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО), кандидат економічних наук Ірина Василівна Серветник.

 

 

Під час лекції студенти дізналися про історію становлення та принципи системи гарантування вкладів в Україні, місію, завдання та функції Фонду гарантування та виклики, з якими стикається Фонд у сьогоднішній ситуації. Велику увагу було приділено питанням розвитку і удосконалення законодавства, що регулює систему гарантування вкладів та виведення неплатоспроможних банків з ринку. Після закінчення лекції Ірина Серветник відповіла на запитання студентів і викладачів НУБіП.

 

 

Національний університет біоресурсів і природокористування України висловлює вдячність Фонду гарантування вкладів фізичних осіб за співпрацю у розбудові системи фінансової освіти в Україні та відзначає високий рівень професіоналізму та сумлінне виконання своїх обов’язків працівниками Фонду.

 

Мар’яна Ващик,
к.е.н., доцент кафедри банківської справи.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook