Проблеми захисту прав споживачів – у центрі уваги магістрів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та студентів Ірпінського економічного коледжу

17 березня 2016 року

     Викладачі і магістри кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції на запрошення відокремленого підрозділу університету «Ірпінський економічний коледж» взяли участь у Х міжвузівській студентській науково-практичній конференції «Актуальні проблеми захисту прав споживачів». Мета конференції – підвищення обізнаності студентської молоді з питань реалізації прав споживачів, формування вміння орієнтуватися на сучасному ринку товарів та послуг, виховання споживчої культури, громадської позиції та усвідомлення власної ролі в підвищенні якості життя.

     Студентська молодь коледжу проявила неабиякий інтерес до проблем захисту прав споживачів, якості товарів та послуг. Слід відзначити свідоме ставлення студентів до проведення досліджень, виконання проектних робіт, що засвідчили їх спроможність відстоювати громадську позицію щодо проведення порівняльних тестувань товарів та послуг, знаходити інформацію споживчого характеру, компетентність у сфері реалізації споживчих прав.

 

     Цікавими були доповіді магістрів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Пацери А.С. та Сковоринської О.І., які працюють під керівництвом доцентів Сливи Ю.В. та Сілонової Н.Б.

     Слід відзначити високопрофесійну роботу науково-педагогічних працівників кафедри стандартизації та сертифікації сільскогосподарської продукції, які щедро діляться своїми знаннями зі студентами. А також подякувати цикловій комісії Ірпінського економічного коледжу та координаторам за проведення міжвузівської конференції та теплу зустріч.

Владислав Сухенко,
завідувач кафедри стандартизації
та сертифікації с.-г. продукції

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook