ННІ лісового і садово-паркового господарства зустрів своїх абітурієнтів

12 березня 2016 року
ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України

12 березня 2016 р. до ННІ лісового і садово-паркового господарства на День відкритих дверей завітало понад 30 майбутніх абітурієнтів з Київської, Житомирської, Полтавської і Хмельницької областей. Проректор університету і одночасно куратор інституту Володимир Курило, який завітав на зустріч з абітурієнтами, у своєму вітальному слові запевнив гостей у вірності зробленого вибору майбутньої професії і навчального закладу як однієї з найкращих на теренах України навчальної бази.

Далі директор інституту Петро Лакида презентував історію інституту, його структуру та досягнення, розповів про особливості й умови навчання на різних спеціальностях.

Завідувач кафедри лісового менеджменту Галина Домашовець зробила детальний аналіз особливостей цьогорічної вступної кампанії, розповіла про порядок вступу, умови і строки зарахування.

Дуже цікавою для майбутніх студентів виявилася презентація голови студентської організації ННІ лісового і садово-паркового господарства Антона Волинця. Він зробив акцент на перевагах навчання в стінах НУБіП України з позиції студента, розповів про всі аспекти студентського життя - від навчання до активного відпочинку.

Завершився День відкритих дверей екскурсією, яку організувала студентська організація, до музею лісових звірів і птахів ім. професора О.О.Салганського, кафедр та інших структурних підрозділів інституту.

В.В.Миронюк, доцент кафедри лісової таксації та лісовпорядкування

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook