В ННІ лісового і садово-паркового господарства обговорено актуальні проблеми сталого розвитку та лісівництва

4 березня 2016 року

     3 березня 2016 року на базі ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулася Наукова нарада з питань лісознавства і лісівництва Відділення загальної екології Національної академії наук України

     Відкрив засідання голова відділення, директор УкрНДІЛГА ім. Г.М. Висоцького, член-кореспондент НААН України, професор Віктор Ткач. Директор ННІ лісового і садово-паркового господарства професор Петро Лакида передав вітання учасникам наради від ректора університету професора Станіслава Ніколаєнка і побажав колегам плідної роботи.

       У нараді взяли участь фахівці провідних наукових і освітніх установ, серед яких УкрНДІЛГА ім. Г.М. Висоцького (м. Харків), Національний лісотехнічний університет України (НЛТУ України, м. Львів), Житомирський національний агроекологічний університет, Інститут географії НАН України, ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України, Сумський національний аграрний університет, Виробниче об’єднання «Укрдержліспроект», Державне агентство лісових ресурсів України та інші.

     У ході наради відбулися конструктивні діалоги щодо сталого розвитку і ролі лісів у його забезпеченні. Увага на цьому питанні була загострена у доповіді директора Інституту географії, академіка НАН України Леоніда Руденка. На концептуальних засадах наближеного до природи лісівництва зробив акцент проректор з наукової роботи НЛТУ України, професор Григорій Криницький.  

Роман Василишин,
директор НДІ лісівництва та
декоративного садівництва

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook