На кафедрі фінансів проведено І тур Всеукраїнської олімпіади серед студентів із дисциплін «Інвестування», «Фінансовий менеджмент», «Державні фінанси».

23 лютого 2016 року

В період з 15–22.02.2016р. на кафедрі фінансів проходив І тур Всеукраїнської олімпіади серед студентів із дисциплін «Інвестування», «Фінансовий менеджмент», «Державні фінанси».

 

19 лютого 2016 року було проведено олімпіаду з дисципліни «Інвестування».

 

В олімпіаді брали участь студенти напряму підготовки «Фінанси і кредит» 4 курсу 48 чоловік.

 

Студентам були запропоновані по 5 завдань з дисципліни «Інвестування». Вичерпна відповідь на кожне з поставлених завдань оцінювалась в 20 балів.

 

Максимальна кількість балів – 100.

 

В результаті проведення підсумків олімпіади на основі кількості набраних балів, які набрав кожний з учасників визначено:

 

1 місце: Шиц Едуард Владиславович – 4 курс ОКР «Бакалавр», 6 група (100 балів);

2 місце: Медведська Олеся Вікторівна- 4 курс ОКР «Бакалавр», 6 група (98 балів);

3 місце: Козицька Євгенія Володимирівна- 4 курс ОКР «Бакалавр», 7 група (95 балів); Левкович Марія Петрівна - 4 курс ОКР «Бакалавр», 6 група (95 балів); Верба Наталія Юріївна - 4 курс ОКР «Бакалавр», 6 група (95 балів).

 

18 лютого 2016 року було проведено олімпіаду з дисципліни «Фінансовий менеджмент».

 

В олімпіаді брали участь студенти напряму підготовки «Фінанси і кредит», ОС «Магістр» 1 року навчання - 24 чоловіки.

 

Студентам були запропоновані по 8 практичних задач з дисципліни «Фінансовий менеджмент». Вичерпна відповідь на кожне з поставлених завдань оцінювалась в 10 балів.

 

Максимальна кількість балів – 80.

 

В результаті проведення підсумків олімпіади на основі кількості набраних балів, які набрав кожний з учасників визначено:

 

1 місце: Вовк Ірина В’ячеславівна – ОС «Магістр», 1 курс 2 група (80 балів);

 

2 місце: Бризіцька Ярослава Миколаївна - ОС «Магістр», 1 курс 2 група (75 балів);

 

3 місце: Головчук Катерина Сергіївна - ОС «Магістр», 1 курс 2 група (72 балів); Гринчук Анна Борисівна - ОС «Магістр», 1 курс 2 група (72 балів).

 

22 лютого було підбито підсумки по результатах проведеної олімпіади з дисципліни «Державні фінанси».

 

В олімпіаді брали участь студенти напряму підготовки «Фінанси і кредит», ОС «Магістр» 1 року навчання - 52 особи. А також студенти 3 курсу спеціальності «Фінанси і кредит» - 30 осіб.

 

Студентам були запропоновані по 5 теоретичних запитань, що висвітлювали процеси бюджету, бюджетотворення, фінансової системи, податкової системи. Вичерпна відповідь на кожне з поставлених завдань оцінювалась в 20 балів.

 

Максимальна кількість балів – 100.

 

1 місце: Гринчук Анна Борисівна - ОС «Магістр», 1 курс 2 група (80 балів);

 

2 місце: Горбенко Олена Володимирівна - 3 курс ОКР «Бакалавр», 10 група (77 балів);

 

3 місце: Бризіцька Ярослава Миколаївна - ОС «Магістр», 1 курс 2 група (75 балів); Вовк Ірина В’ячеславівна – ОС «Магістр», 1 курс 2 група (73 бали).

 

Студенти, що зайняли найвищі бали рекомендуються для подальшої участі у наступному турі Всеукраїнської олімпіади у Національному університеті державної податкової служби (дисципліна «Інвестування»), Луцькому національному технічному університеті (дисципліна «Фінансовий менеджмент»), Хмельницькому національному університеті (дисципліна «Державні фінанси»).


Надія Давиденко
професор, завідувач кафедри фінансів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook