Збори трудового колективу гуманітарно-педагогічного факультету

9 лютого 2016 року

 4 лютого відбулися збори трудового колективу гуманітарно-педагогічного факультету. Кафедру педагогіки на зібранні представляли завідувач кафедри Р.В. Сопівник, професор Л.В. Канішевська, доценти І.М. Буцик, С.В. Виговська, В.М. Теслюк, старший лаборант О.В. Лященко.


На зборах трудового колективубуло представлено звіт декана про роботу підрозділу за 2015 рік у контекстіреалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020». Деканом булодетально проаналізованорезультатироботи факультету івідзначенотінапрями, якіпотребуютьособливоїуваги і є перспективними на поточний рік.

До обговорення звіту залучились завідувачі кафедр, викладачі та студенти. Думку кафедри педагогіки висловив її завідувач Р.В. Сопівник. Він підтримав й запропонував затвердити звіт декана гуманітарно-педагогічного факультету, д.філол.н., проф. В. Шинкарука й наголосив на тих досягненнях й інноваційних змінах, яких зазнав структурний підрозділ за 2015 рік.

Затвердившизвіт про роботу у 2015 році та схваливши перспективні завданняфакультету на 2016 рік, учасники зборів трудового колективу факультету обрали делегатів на конференцію трудового колективу університету, де кафедру педагогіки представлятимуть д.пед.н., проф. С.М. Ніколаєнко, д.пед.н., доц. Р.В. Сопівник, ас. О.В. Єресько.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook