Ректорат: підсумовуємо діяльність за 2015 рік

28 грудня 2015 року

     28 грудня під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося підсумкове засідання ректорату. Завершується календарний 2015 рік, зимова екзаменаційна сесія, тому усі дні, що залишилися до нового року, слід використати ефективно, зазначив очільник університету. Йдеться про підбиття підсумків сесії, оперативне формування наказів на стипендії, аналіз наукових досліджень, фінансово-економічної та господарської діяльності.

     Про оновлення порядку списання документації, що зберігається на кафедрах, факультетах і в ННІ, проінформував проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Зокрема, це стосується курсових та дипломних робіт. Перші будуть списуватися через 3 роки після захисту, другі – через 5. Як зазначив проректор, минулого тижня за підсумками засідання вченої ради проведена нарада з деканом факультету аграрного менеджменту Анатолієм Остапчуком та завідувачами кафедр. На ній проаналізували недоліки, озвучені співдоповідачами, та відбулася принципова дискусія і сформований план поліпшення освітньо-наукового процесу на факультеті.

     Проректор з науково-педагогічної діяльності, соціальних та правових питань Володимир Курило доповів про проведені наради з підпорядкованими йому службами щодо планів роботи на січень. Сьогодні ж відбудеться робоча нарада з протипожежної безпеки в університеті.
     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про підсумки засідання вченої ради і підготовку усіх необхідних документів, зокрема про присвоєння вчених звань.

     Керівники відділів навчального – Оксана Зазимко, комплексної безпеки і охорони – Василь Моісєєв, юридичного – Андрій Бова, спеціального – Валерій Бевз, кадрів – Валентина Шаповал,науково-дослідної частини – Володимир Отченашко доповіли про діяльність підрозділів та плани роботи на поточний тиждень.

     Голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко повідомив про результати засідання профкому, де розглядалися питання фінансової стабільності університету. Вирішено не зменшувати рівень заробітної плати працівникам вишу. Також у суботу відбувся святковий новорічний ранок для дітей, звіт про який розміщено на офіційному сайті.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід відновлювальних робіт у третьому корпусі. До речі, сьогодні і завтра будівельникам будуть допомагати наші аспіранти. Розпочалися ремонти в аудиторіях №87 і 79 першого корпусу, завершений ремонт декількох місць загального користування у гуртожитку №9. Працюємо і в напрямку запуску власного виробництва меблів для гуртожитків. З цією метою же придбані два верстати з п’яти, до початку наступного навчального семестру планується обладнати дві пілотні кімнати.


     Перший проректор Ігор Ібатуллін повідомив про завершення експертизи наукових проектів, які цьогоріч брали участь у конкурсі. Очікуємо на фінансування тих, які перемогли. Цього тижня працюють ряд спеціалізованих вчених рад, де будуть захищатися 8 здобувачів.

     Підсумовуючи, ректор Станіслав Ніколаєнко доручив Валерію Іщенку здійснювати цілодобовий моніторинг за станом приміщень університету, особливо в період похолодань і святкових днів, Ігорю Ібатулліну – провести нараду за підсумками наукової діяльності за 2015 рік, Оксані Барановській – надіслати привітання партнерам та колегам, Сергію Кваші – розробити план навчання членів ректорату, Володимиру Курилу – створити систему охорони здоров’я.

     На засіданні розглядалися й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook