Кафедра комп’ютерних систем і мереж запросила на навчання випускників Прилуцького агротехнічного коледжу

16 грудня 2015 року

     Завідувач кафедри комп’ютерних систем і мереж факультету інформаційних технологій Михайло Васюхін і доцент цієї кафедри Борис Гусєв 2 грудня відвідали Прилуцький агротехнічний коледж з метою ознайомлення студентів спеціальностей «Землекористування» та «Обслуговування комп'ютерних систем і мереж» із можливістю продовження навчання за ОС «Бакалавр» у нашому університеті.
     Для них професор Васюхін М.І. прочитав лекції «Навігаційні ГІС прецизійного землеробства» та «Інтерактивні геоінформаційні системи реального часу», які викликали великий інтерес присутніх.
     Доцент Гусєв Б.С. ознайомив майбутніх випускників з основними напрямами підготовки студентів у НУБіП України, а також програмою підготовки за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія».

     Випускники коледжу цікавилися перспективами працевлаштування після закінчення університету, дисциплінами, що вивчаються на факультеті, вартістю навчання за контрактом, можливістю навчання за скороченим терміном за денною і заочною формами, наявністю місць для навчання за рахунок держбюджету, умовами проживання у гуртожитку.
 

Глазунова О.Г.,
декан факультету інформаційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook