Наші аспіранти стажуються в Адміністрації Президента

10 грудня 2015 року

     Аспірант факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, працівник лабораторії біосенсорики НУБіП України Андрій Карп’юк пройшов конкурсний відбір на стажування до Адміністрації Президента.

     На першому етапі авторитетна комісія оцінювала аплікаційні форми конкурсантів, а тих, хто набрав найвищі бали, запросили взяти участь в другому турі конкурсу (співбесіді), що відбувся у вересні-жовтні у м. Київ.

      Поки одні учасники проходили співбесіду, інші мали можливість познайомитись поближче, розповісти про університети, які вони представляють. Так,  Андрій представив НУБіП та розповів про свої дослідження, співпрацю з турецькими колегами, зокрема з Бількентського університету (Анкара) (http://nubip.edu.ua/node/15852).

      На третьому етапі наш молодий науковець пройшов співбесіду у керівника головного департаменту з питань впровадження реформ Адміністрації Президента України.

 
    
     Днями Андрію Карп’юку, в числі 90 інтернів, які успішно пройшли випробування,  урочисто вручили відповідне посвідчення.
 
     Початку стажування передував орієнтацій ний тиждень: інтернів познайомили з внутрішнім розташуванням ВРУ, які віднині стають їх робочими місцями, а ряд відомих політиків прочитали лекції – про нинішній стан місцевого самоврядування, децентралізацію і т.д.  
 
      Найближчі вісім місяців наш колега планує працювати в напрямку розвитку науки та освіти в Україні. І вже в ролі стажиста Адміністрації Президента, говорить Андрій, дуже  приємно було почути змістовний виступ з трибуни Верховної Ради ректора нашого університету Станіслава Ніколаєнка.
 
 
Ірина Білоус
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook