Духовний розвиток українського суспільства

14 листопада 2015 року
Музей шістдесятництва, м. Київ.

Студенти економічного факультету - фінансисти 1 курсу 6 групи відвідали Музей шістдесятництва у м. Київ. Музей розповідає про роль та місце шістдесятників у духовному розвитку українського суспільства другої половини XX століття. Експозиція, в якій представлено роботи художників, рукописи, друковані видання творів письменників, унікальні фотографії та документи, , дозволяє відчути суспільно-політичну атмосферу того часу, усвідомити, в яких умовах жили та діяли ті, хто відстоював право кожної людини на свободу слова, вільне творче самовираження, відновлення традицій українського народу.

 

  


Серед активних учасників руху були студенти і старші представники технічної та творчої інтелігенції — письменники, художники, мистецтвознавці, медики, науковці: Іван та Надія Світличні, Євген Сверстюк, В′ячеслав Чорновіл, Василь Стус, Василь Симоненко, Михайлина Коцюбинська тощо.

 

 
Також розуміючи необхідність збереження історичної пам′яті студенти відвідали Меморіальний комплекс Національний музей історії України у Другій світовій війні. Вони ознайомились із виставкою, яка ставить за мету вшанування Українського народу, відзначення його визначного внеску в Перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, а також висловлення поваги всім борцям проти нацизму та фашизму; утверджує спадкоємність військових традицій; сприяє консолідації українського суспільства навколо ідеї захисту Вітчизни.

 

 

Куратор групи

доцент кафедри фінансів і кредиту
Титарчук І.М.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook