Підвищення кваліфікації викладачів електротехнічних дисциплін

2 листопада 2015 року
НУБіП України

Відповідно до плану-графіка підвищення кваліфікації державних службовців, керівних працівників і спеціалістів агропромислового комплексу України на 2015 рік фахівцями ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та ННІ післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України 19-30 жовтня 2015 року проведено курси підвищення кваліфікації для викладачів електротехнічних дисциплін ВНЗ І-ІV рівнів акредитації.

В роботі курсів прийняло участь 19 викладачів з 5 вищих навчальних закладів. Під час навчання було проведено заняття по основним дисциплінам фахової підготовки фахівців електриків та енергетиків, а саме: "Автоматизація технологічних процесів і систем автоматичного керування", "Експлуатація та ремонт електроустаткування та засобів автоматизації", "Електричні машини і апарати", "Електропостачання сільського господарства", "Електропривод сільськогосподарських машин", "Контрольно-вимірювальні прилади з основами метрології", "Монтаж електрообладнання і систем керування", "Основи електроніки і мікросхемотехніки", "Теоретичні основи електротехніки". Слухачі були ознайомлені із сучасними методами проведення занять, комп'ютерними та дистанційними технологіями викладання, з новим лабораторним обладнанням.

Після захисту випускних робіт слухачі курсів  отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка.

А успішність проведеного заходу найкраще характеризує спільна думка учасників: "Проведення зазначених курсів сприяє взаємному обміну педагогічним досвідом та підвищує рівень викладання. Їх потрібно проводити регулярно!"

 

Заступник директора ННІ ЕАЕ

 

С. Волошин

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook