Дар’ю Кендус обрано головою Студентської організації університету

29 жовтня 2015 року

     28 жовтня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулися вибори голови Студентської організації. В боротьбі за найвищу посаду в органі студентського самоврядування брали участь троє студентських лідерів – з ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Вадим Передерій, факультету аграрного менеджменту Дар’я Кендус та юридичного Юрій Шпак

     Голосування проходило на шести виборчих дільницях, які працювали з 8 до 18 години. Тож кожен бажаючий студент мав можливість віддати свій голос.

    

     Звертаємо увагу на явку студентської молоді. Взяли участь у виборі керівника Студентської організації більше 60% студентів. Це свідчить про зацікавленість і небайдужістьдо долі рідної Alma-mater більшої частини студентського загалу, але і викликає подив пасивність досить великої частини наших колег.
     Отже, результати голосування по кожній дільниці та всьому університету.

     За результатами голосування, з результатом 51% та з великим відривом від суперників перемогла Кендус Дар’я, студентка факультету аграрного менеджменту. На другому місці Юрій Шпак з результатом 16,5%, а на третьому Вадим Передерій, якого підтримали 13,9% проголосувавших студентів.

Вітаємо переможницю і бажаємо їй творчих успіхів, терпіння, витримки і успішної реалізації корисних і цікавих проектів.

Дарина Ходій


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook