Молоді вчені ННІ лісового і садово-паркового господарства повернулися з VI всесвітньої конференції з природних пожеж із нагородами

28 жовтня 2015 року

     Завідувач лабораторії лісової пірології Сергій Зібцев разом з аспірантом Василем Гуменюком взяли участь у VI-ій всесвітній конференції з природних пожеж, що відбулася 12-16 жовтня у м. Пьенгчанг, Республіка Корея (https://en.wildfire2015.kr). Вона проходила під егідою Міжнародної стратегії ООН зі зменшення катастроф (UNISDR) та Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (UN FAO). На конференцію завітали представники із 73-х країн. Вони обговорили глобальні та регіональні проблеми лісових пожеж у минулому, статус і досягнення сучасної пожежної науки та управління пожежами в майбутньому.

     Професор Зібцев виступив із доповідями на регіональній сесії, присвяченій Східній Європі, сесії ЮНЕСКО та сесії «Природні пожежі та екосистеми». Наукова робота представника молодого покоління науковців ННІ лісового і садово-паркового господарства Василя Гуменюка була відзначена нагородою з-поміж 100 робіт аспірантів з усього світу і спеціальним грантом Лісової служби Кореї.


     Наступна конференція відбудеться через чотири роки у Бразилії.

Ольга Наконечна

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook