Нові обличчя студентського самоврядування факультету тваринництва та водних біоресурсів

22 жовтня 2015 року

     Для ефективного і дієвого функціонування будь-якої студентської організації чи об’єднання необхідний справжній лідер – людина, яка повела б за собою колектив до нових вершин і здобутків. Тож не випадково у жовтні цього року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулися вибори голови студентської організації факультету та студентської ради гуртожитку № 11, де мешкають наші студенти. 
     Виборам передували звітні конференції попередніх керівників студентського самоврядування, а також виступи претендентів на ці посади. Тож 13 та 19 жовтня було заслухано звіти голів студентської організації – Гуцаленко Аліни та студентської ради гуртожитку – Поліщука Романа, які делегати конференцій одноголосно схвалили.

     Потому на обох конференціях виступили кандидатина пост голови студентської організації – студент 3-го курсу Тарас Якубець, студентської ради гуртожитку – другокурсник Дмитро Сологуб. Вони ознайомили всіх присутніх з основними положеннями передвиборчих програм.

     У роботі обох конференцій взяло участь керівництво університету. Декан Вадим Кондратюк у своєму зверненні наголосив на важливості і серйозності вибору керівників студентського самоврядування. Оскільки одна із звітних конференцій відбувалася напередодні Дня захисника України, декан висловив подяку і привітав студента першого курсу Татарчука Олександра, який безпосередньо брав участь у захисті нашої Батьківщини в зоні АТО.

     Таємне голосування щодо вибору голови студентської організації факультету відбулося 15 жовтня. 402 із 461 студента підтримали кандидатуру Якубця Тараса на цю посаду.

       А вже 20 жовтня більшістю голосів головою студентської ради гуртожитку № 11 обрано Сологуба Дмитра.
     Новообрані керівники студактиву вже приступили до виконання своїх обов’язків. 21 жовтня спільними зусиллями студради і студорганізації проведено «Брейн-ринг» серед першокурсників факультету. В запеклій інтелектуальній боротьбі участь взяли п’ять команд, а перемогу святкувала команда студентів скороченого терміну навчання.

Соболєва Даша,
студентка 3 курсу 2 групи факультету
тваринництва та водних біоресурсів

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook