Країни пострадянського простору в раді Європейської асоціації університетів наук про життя (ICA) представлятиме проректор Вадим Ткачук

22 жовтня 2015 року

 Учора розпочав роботу V форум Генеральної асамблеї ректорів і деканів Асоціації європейських університетів наук про життя (ICA), участь у якому бере делегація університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком.

Засідання відкрив президент асоціації професор Гідо Хуленбрук, проректор з міжнародних зв'язків Гентського університету (Бельгія). Форуму передувала хвилина мовчання - як данина пам’яті члена ради асоціації професора Валерія Дубровіна, який передчасно пішов з життя. 

 
Генеральна асамблея розглянула зміни до статуту, заслухала звіт президента асоціації та ревізійної комісії, визначила основні напрямки діяльності на 2016 рік.
 
Виступили представники комітетів за напрямками, зокрема, ICA-CASEE, AGRINATURA, ICA-EDU, IROICA та ін. З основними напрямками діяльності організації ознайомив  віце-президент Міжнародної асоціації студентів аграрних вузів - IAAS WORLD. Також форум ректорів і деканів схвалив меморандуми про співпрацю ICA з Глобальною конфедерацію асоціацій у сфері вищої аграрної освіти та обрав нових членів до Ради ICA. На наступні три роки блок країн пострадянського простору в асоціації буде представляти проректор з навчально-наукової роботи, міжнародних питань та розвитку НУБіП Вадим Ткачук. Його кандидатуру генеральна асамблея ICA за рекомендацією президента і ректора університету BOKU (Австрія) професора Мартін Герцабек підтримала одноголосно.
 
Денис Рудень
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook