Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК запрошує на програми навчання лаборантський, інженерний, науковий та адміністративний персонал

8 жовтня 2015 року

 Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК запрошує опанувати сучасні загальновизнані в світі методики, підходи до управління, підготувати лаборантський, інженерний, науковий та адміністративний персонал через  розроблені її співробітниками програми за 29 напрямками (детальніше  http://www.quality.ua/ua/studying/).

 
Співробітники лабораторії пройшли відповідні навчання, як в Україні, так і провідних наукових установах світу, мають досвід організації сучасної лабораторної діяльності, володіють новітніми методами та методиками. 
 
Переконані, що затрати, пов'язані з навчанням персоналу – це інвестиції в людський капітал, основне джерело прибутку майбутнього періоду. Більше того, на сьогодні  задоволення всіх вимог замовників і, в першу чергу, якісне та вчасне виконання робіт можливе лише за умови компетентного персоналу.
Момент вручення сертифікатів Тищенко Наталії та Бережній Тетяні  (у центрі - Колеснікова Т.П., зав. відділу управління якістю)
 
Перші навчання за темою «Впровадження системи менеджменту якості дослідних лабораторій: аналіз вимог ДСТУ ISO/IEC 17025:2006 і підходи щодо їх впровадження та реалізації» вже проведені спеціалістами відділу управління якістю для слухачів із випробувальної лабораторії ТОВ «CCI» (м. Кривий Ріг).
 
Запрошуємо всіх бажаючих до співпраці! Ми завжди раді ділитися досвідом та знаннями!
 
Валерій Ушкалов, директор УЛЯБП АПК
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook