Співробітники УЛЯБП АПК – активні учасники наукових конференцій

25 вересня 2015 року

     22 вересня завідувач науково-організаційного відділу навчально-методичної роботи УЛЯБП АПК Волосянко О.В. взяла участь у конференції «Зміни законодавства України щодо харчових продуктів», що відбувалася в Українському науково-дослідному і навчальному центрі проблем стандартизації, сертифікації та якості під егідою Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. 

     А вже 24 вересня в рамках Міжнародної спеціалізованої виставки «Олійно-жирова індустрія» у Виставковому Центрі «КиївЕкспоПлаза» фахівці Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК НУБіП України презентували свої дослідження на конференції «Тенденції та перспективи розвитку масложирової промисловості на Україні».

     Так, Башинський В.В. і Волосянко О.В. представили доповідь «Роль акредитованих лабораторій в системі державного регулювання розвитку ринку органічних продуктів в контексті останніх законодавчих змін». Іщенко Л.М. надала інформацію щодо вимог до ПЛР-лабораторій для якісного та кількісного визначення ГМО на основі міжнародної та вітчизняної практики. Особливості лабораторного контролю якості сировини та продукції олійно-жирової галузі розкрили у доповідях Беліменко І.В., Баранов Ю.С., Сисолятин С.В. та Грібова Н.Ю.


На завершення конференції колектив УЛЯБП АПК був нагороджений почесною грамотою.

Валерій Ушкалов,
директор УЛЯБП АПК

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook