Стартувала 59-та спартакіада серед студентів факультетів та ННІ

22 вересня 2015 року

     21 вересня розпочалася 59-та спартакіада серед студентів факультетів та ННІ з футболу. З вітальним словом до спортсменів звернувся директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталій Коваленко. Побажали завершити змагання без травм та сильнішим отримати перемогу завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко і головний суддя старший викладач Валерій Прохніч.

     Першими зустрілися команди факультету тваринництва та водних біоресурсів і факультету землевпорядкування. Відчувалася потужна підтримка землевпорядників, але це, на жаль, не допомогло вибороти перемогу над суперником. Рахунок матчу склав 1:0 на користь тваринників.

 

     Друга гра виявилася не менш запеклою. На поле вийшли команди факультетів конструювання та дизайну і харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Гра тримала в напрузі вболівальників до кінця, але завершився батл рахунком 2:1 на користь харчовиків.
 

     Вітаємо переможців та дякуємо арбітру змагань - члену збірної команди з футболу, студенту факультету аграрного менеджменту Сергію Романчуку.

Більше фото http://vk.com/album-65386305_221133562

Микола Любінський,
начальник відділу виховної роботи та студентських справ


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook