Презентуючи підручник, обговорили питання аграрної освіти в Україні та Німеччині

18 вересня 2015 року

     В рамках презентації підручника і робочої книги для професійно-освітніх закладів у двох томах «Аграрна економіка. Фермер. Базовий та професійний рівні» в Україні перебували давні друзі університету – професор Герберт Штрьобель з дружиною, які багато років є партнерами та кураторами програми «Адміністративний менеджмент», що діє на факультеті аграрного менеджменту вже п’ятнадцятий рік.

     Пан Штрьобель презентував 20 примірників підручників для потреб бібліотеки НУБіП України та побажав успішного навчання нашим студентам.

     У деканаті факультету аграрного менеджменту пройшла офіційна зустріч за участю проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, директора ННЦ міжнародної діяльності Вадима Ткачука, завідувача кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Валерія Галушка, професора Віктора Каленського, координатора міжнародної магістерської програми «Адміністративний менеджмент» Наталії Передерій та ін.

     Обговорювалися питання аграрної освіти в Україні та Німеччині, необхідності посилення міжнародної інтеграції університетів, важливості якісних навчальних матеріалів для аграріїв України. Було також визначено основні напрямки співпраці та розвитку в рамках міжнародної магістерської програми «Адміністративний менеджмент», яка користується широкою популярністю.

Анатолій Остапчук,
декан факультету аграрного менеджменту

  

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook