Перші результати співпраці з радою роботодавців на факультеті інформаційних технологій

13 серпня 2015 року

     Підвищення якості практичної підготовки студентів, наближення студентів до реальних виробничих потреб – одне з головних завдань ради роботодавців факультету інформаційних технологій. Першим кроком його реалізації стало залучення члена ради – керівника центру сертифікованого навчання компанії «Проком» Ірини Столярчук до проведення навчальної практики зі студентами напряму підготовки «Економічна кібернетика».

     Застосування проектної методики навчання з виконання групових проектів в середовищі "1С:Підприємство 8.3" забезпечило позитивні результати. Виконуючи програму практики, студенти створювали конфігурацію системи для управління підприємством заданого типу. Вони продемонстрували не лише власні знання та вміння, здобуті протягом навчального року, а й вміння працювати в команді.
     Керівництво практикою здійснювали викладачі кафедр інформаційних і дистанційних технологій Саяпіна Т.П. та інформаційних систем Стариченко Є.М. Разом з Іриною Столярчук вони працювали з групами, створювали методичне забезпечення та електронну підтримку, зокрема віртуальні підприємства різного типу.

     Студенти були задоволені роботою в групах над спільним проектним завданням. Адже крім власних умінь, для досягнення найкращих результатів вони мали розподілити завдання між членами групи, що, до речі, знадобиться у майбутній професії.

     Завершилася навчальна практика захистом студентських робіт як індивідуальних, так і групових.
     Найкращі з них будуть відзначені сертифікатами про практичну підготовку від центру сертифікованого навчання "1С в Україні" «Проком».

Олена Глазунова,
декан факультету інформаційних технологій

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook