Проблемна науково-технічна рада Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК розглянула проекти науково-дослідних робіт на 2016 рік

3 серпня 2015 року

     29 липня відбулося засідання проблемної науково-технічної ради Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК університету. На порядку денному – розгляд проектів науково-дослідних робіт на 2016 рік.

     До обговорення представлені п’ять проектів. За його результатами внесені пропозиції щодо назв та об’єму запланованих досліджень. Відзначено надзвичайну актуальність та важливість даних наукових розробок для сучасної науки та національної безпеки України.

     Присутній на засіданні начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко звернув увагу на вимоги до структурних розділів проектів, зорієнтував на правилах викладення матеріалів наукових проектів та взяв активну участь в їх обговоренні.

     За результатами роботи науково-технічна рада лабораторії схвалила три проекти: «Розробка вітчизняної технології отримання нового кровоспинного засобу на основі хітозану», «Нові концептуальні засади розведення ентомофагів роду Trichogramma для біологічного захисту рослин», «Молекулярно-біохімічні механізми та паратипові чинники адаптації осетрових видів риб».

     Два проекти рекомендовано доопрацювати і подати на затвердження за заначеній раді.

Світлана Мідик,
старший науковий співробітник УЛЯБП АПК

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook