Стартувала вступна кампанія 2015

10 липня 2015 року

 Сьогодні розпочався прийом документів до бакалаврату. На сьогодні Національний університет біоресурсів і природокористування України готує бакалаврів за 31 напрямом підготовки. 

 
До першого корпусу університету, де традиційно розташувалася приймальна комісія, завітали перші абітурієнти. І вже є лідери за кількістю поданих заяв - більшість вступників цікавились напрямами ветеринарна медицина, біотехнологія, екологія, економічна кібернетика, правознавство, філологія. А першими, хто подав документи цьогоріч виявилися випускниці столичних шкіл - майбутні біотехнолог Анастасія Кропельницька, яка склала ЗНО з біології на 193 бали, та еколог Жанна Павлова, яка теж має 192 бали з біології, обрали саме наш вуз. Це вчергове підтверджує, що до нашого університету вступає талановита, освічена і перспективна молодь.
 
 
З досвіду минулих років, за день можемо прийняти понад півтори тисячі вступників, говорить відповідальний секретар приймальної комісії Ігор Ільчук. Тому можемо запевнити, що всі бажаючі вступити до університету, подадуть заяви вчасно і візьмуть участь у конкурсі. Загалом же сьогодні приймальною комісією опрацьовано близько 600 заяв від абітурієнтів.
 
 
 
Нагадуємо, що детальна інформація про умови вступу до університету, напрями підготовки, орієнтовний переліком питань до вступних випробувань та їх розклад є у розділі «Вступнику». Дізнайтеся про переваги навчання і вступайте до НУБіП!
 
Дeниc Рудень
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook