Науковий парк «Стале природокористування та якість життя» став одним із засновників асоціації наукових парків

11 липня 2015 року

 Нещодавно на нараді керівників наукових і технологічних парків «Активізація діяльності та перспективи розвитку наукових і технологічних парків України» ці інноваційні установи об’єдналися в асоціацію. Одним з її засновників став і наш університетський науковий парк «Стале природокористування та якість життя».

Делегацію Наукового парку НУБіП України очолював його директор Віктор Теслюк. У своєму виступі він зазначив, що новостворена асоціація повинна надати потужний імпульс відродженню технопарків, оскільки за ними стоятиме масштабне високотехнологічне інноваційне виробництво.
 
 
Також ініціаторами створення та засновниками Національної асоціації наукових, технологічних парків та інших інноваційних організацій України виступили технологічний парк «Київська політехніка», ТОВ «Науковий парк Одеського політехнічного університету», корпорація «Науковий парк Київський університет імені Тараса Шевченка», науковий парк «Наукоград - Харків», ТОВ «Науковий парк «Центр трансферу технологій цивільного захисту» та Міжнародний фонд сприяння інвестиціям. Решта парків увійдуть до новоствореної Асоціації як учасники.
 
Ірина Білоус
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook