Видача дипломів та підготовка до вступної кампанії – в центрі уваги ректорату

30 червня 2015 року

     30 червня відбулося чергове засідання ректорату, на якому розглядалися питання поточної діяльності університету. Як зауважив перший проректор Ігор Ібатуллін, головним на цьому тижні залишається завершення екзаменаційної сесії та підготовка до вступної кампанії.

     

    За інформацією ученого секретаря Оксани Барановської йде активна підготовка до відзначення Дня знань. Проект сценарію був розглянутий на червневій вченій раді, зараз розробляється відповідний наказ.
      Начальник навчального відділу Оксана Зазимко повідомила про необхідність участі в засіданні акредитаційної комісії, де розглядається шість ліцензійних справ від нашого університету. Навчальному відділу разом з головним бухгалтером Тетяною Кондрицькою протягом дня доручили визначити механізм сплати за документи про вищу освіту, які знаходяться на завершальному етапі виготовлення.

    

     Начальник спеціального відділу Сергій Лаговський доповів про ситуацію з призовом. На цьому тижні парламент має розглянути у другому читанні закон, яким передбачено звільнення від призову науково-педагогічних працівників. Також відділом проводиться звірка осіб, які не стали на військовий облік. Цього не зробили більше двохсот студентів.

    Начальник військової кафедри Анатолій Есаулов доповів про готовність колективу і студентів до проходження військових зборів. Вони розпочнуться 23 липня на базі військової учбової частини «Десна».
     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко поінформував про хід робіт по спорудженню Алеї Слави. Оксані Барановській дано доручення узгодити з деканами факультетів та директорами ННІ перелік постатей, яких буде увіковічено на цій алеї. Також продовжуються ремонти у гуртожитках та навчальному корпусі №1.
 

    

     З відрядження до Вінницького національного аграрного університету повернувся проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Володимир Курило. Сьогодні під його головуванням відбудеться нарада із юристами відокремлених підрозділів. Начальник юридичного відділу Андрій Бова повідомив, що на ній планується відпрацювати ряд питань, зокрема ведення договірної роботи, участі у судових процесах.

    

      За підсумками наради дані доручення: директору ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталію Коваленку, декану гуманітарно-педагогічного факультету Василю Шинкаруку, начальнику відділу кадрів Миколі Михайліченку розробити проект присяги першокурсника. Проект пам’ятки студенту щодо необхідності заощаджувати енергоресурси, воду доручено розробити Віталію Коваленку, Валерію Іщенку та директору ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Володимиру Козирському. Контроль за збором урожаю, підбір зерносховищ та організацію підготовки наукових проектів - першому проректору Ігорю Ібатулліну.


     1 липня об 11 годині в аудиторії 57 корпусу №1 відбудеться розширене засідання приймальної комісії та нарада деканів факультетів і директорів ННІ.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook