Станіслав Ніколаєнко з робочим візитом відвідав Тернопільщину

23 червня 2015 року

 23 червня ректор Станіслав Ніколаєнко з робочим візитом відвідав Тернопільщину.

 
Разом з директорами Бережанського агротехнічного інституту Василем Павліським, Бережанського агротехнічного коледжу Світланою Пилипишин, Заліщицького аграрного коледжу ім. Є.Храпливого Володимиром Гловою ректор провів зустрічі з головою Тернопільської обласної державної адміністрації Степаном Барною та головою Тернопільської обласної ради Василем Хомінцем.
 
У ході перемовин домовлено про підтримку з боку місцевої влади у вирішенні питання переоформлення документів на земельні ділянки загальною площею 1111 гектарів, які перебувають в користуванні Заліщицького аграрного коледжу ім.Є.Храпливого. 
 
Також керівництво області сприятиме створенню на базі Бережанського агротехнічного інституту центру підвищення кваліфікації педагогічних працівників коледжів, технікумів, професійно-технічних училищ Тернопільщини за спеціальностями «облік і аудит», «економіка підприємства», «екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», «процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва», «енергетика та електротехнічні системи», «лісове і садово-паркове господарство». 
 
Базу Бережанського АТІ планується також використати для підвищення кваліфікації посадових осіб АПК, фахівців агропромислових підприємств і фермерських господарств, підготовки фахівців робітничих професій та відкрити курси з охорони праці. Інститут має необхідний кадровий потенціал і направлятиме слухачів на практичне навчання у передові фермерські господарства. Ця пропозиція також знайшла схвалення з боку керманичів області.
 
Ректор університету Станіслав Ніколаєнко зустрівся і з працівниками департаменту освіти і науки облдержадміністрації, де були обговорені питання імплементації нового Закону «Про вищу освіту», підвищення якості освітніх послуг та інші.
 
Денис Рудень
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook