Подарунки фірми STIHL для ННІ лісового і садово-паркового господарства

12 червня 2015 року

     10 червня 2015 року відбулася чергова зустріч студентів та викладачів ННІ лісового і садово-паркового господарства із керівництвом і власниками відомої компанії з виробництва обладнання для лісового та садово-паркового господарства ТОВ «Андреас Штіль». Цього разу до інституту завітали з лекцією власники та керівники компанії в особі Ганса Петера Штіля та доктора Ніколаса Штіля. Крім того з німецькими гостями була присутня представник фірми ТОВ «Андреас Штіль» в Україні Мельник Олександра Іванівна.

     Доктор Ніколас Штіль прочитав лекцію щодо історії компанії, основних її стратегій та сучасних технологій, які застосовуються при виробництві обладнання. Прочитана лекція викликала велику зацікавленість, тому по закінченню доповідачу було задано велику кількість запитань, як від викладачів так і студентів.

     На завершення представники компанії зробили для інституту подарунок у вигляді сучасної бензомоторної пили для лісогосподарських робіт та домовились з керівництвом інституту про надання необхідної техніки для створення навчальної лабораторії із сучасним обладнанням ТОВ «Андреас Штіль».

Бала О.П.,

заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook