Кафедра геоінформаційних систем та технологій запросила на навчання до університету випускників шкіл Бориспільського району

9 червня 2015 року

     Профорієнтаційна робота на факультеті землевпорядкування триває. Асистент кафедри геоінформаційних систем і технологій Антоніна Москаленко зустрілася з майбутніми випускниками Гнідинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика Борипільського району Київської області. Крім надання детальної презентації про умови навчання в університеті, переліку спеціальностей, культурне та спортивне життя студентів, вона відповіла на запитання випускників щодо можливості навчання на військовій кафедрі, здобуття другої вищої освіти, вартості навчання тощо.

 

Одинадцятикласники Гнідинської загальноосвітньої школи


Гнідинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика Борипільського району Київської області

     Наступною адресою профорієнтаційної роботи стала ще одна школа Київщини – Вишенська ЗОШ І-ІІІ ступенів того ж Бориспільського району. Під час зустрічі випускники отримали вичерпну інформацію про історію, структуру, напрями та спеціальності підготовки фахівців у нашому університеті, зокрема про факультет землевпорядкування, здобутки університету, умови вступу в поточному році. Школярів цікавили питання особливостей та переваг навчання правовим, комп’ютерним наукам, оскільки ці напрями досить широко представлені також в інших вишах. А ще – можливості вступу до коледжів та подальшого навчання вже в університеті на 2-3 курсах.

 

Вишенська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Бориспільського району Київської області.

9-А і 9-Б класи Вишенської загальноосвітньої школи

 

11 клас Вишенської загальноосвітньої школи

     Дякуємо за допомогу в організації зустрічі зі школярами заступнику директора з виховної роботи Гнідинської загальноосвітньої школи Прядко Любові Василівні та заступнику директора з навчально-виховної роботи Вишенської загальноосвітньої школи Костенко Наталії Василівні.


Світлана Кохан,
завідувач кафедри геоінформаційних систем і технологій

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook