І знов відчув себе студентом, і ніжно серце защеміло...

2 червня 2015 року

     З такими словами зайшов до зали випускник 2005 року – Замлинський Олександр. І таке відчуття було у кожного, хто через багато років знову переступив поріг рідного факультету землевпорядкування 30 травня 2015 року.
     Традиція, започаткована цього року, знайшла підтримку у багатьох випускників. Свято розпочав декан факультету доцент Тарас Євсюков з історії факультету, видатних учених, які працюють і зараз, з навчальною роботою та культурно-виховним життям студентів. 

     

    Завідувач кафедри управління земельними ресурсами, професор Дмитро Добряк згадав, як створювалися перші кафедри ще на базі Головного інституту землеустрою, їх основоположників та перший випуск факультету землевпорядкування.
     А доцент Світлана Кохан, завідувач кафедри геоінформаційних систем і технологій, ще раз повернула усіх присутніх до подій 2003 року. Саме тоді відбудували навчальний корпус № 6, де і оселився наш факультет. На урочисте відкриття корпусу прибув Леонід Кучма, який тоді був Президентом України, та Олександр Омельченко, тодішній міський голова Києва. Світлані Станіславівні випала честь читати лекцію у присутності високоповажний гостей.
     Доцент Андрій Мартин, завідувач кафедри землевпорядного проектування, цього року був «ювілейним випускником», – 15 років з дня закінчення НАУ (тепер НУБіП України).

     Професор Іван Ковальчук, завідувач кафедри геодезії та картографії, ще не має такої кількості згадок про наших випускників, адже, в порівнянні з іншими науковцями, менше працює в НУБіП України. Проте Іван Платонович презентував здобутки кафедри, яка за роки існування стала з обслуговуючої – випусковою і найбільшою на факультеті.
     Урочистості додала концертна програма, яку підготували співробітники та студенти факультету землевпорядкування.
     Усі присутні із задоволенням пройшлися знайомими кафедрами, розчулились зустріччю з викладачами та один з одним.

Деканат факультету з великою радістю організує індивідуальні ювілейні зустрічі

випускників факультету землевпорядкування НУБіП України.

Звертайтеся в будь-який час за адресою: вул. Васильківська, каб. 17.

Телефон: (044)  217-219.
І до нових зустрічей наступного року!!!!

Наталія Мединська,
заступник декана факультету землевпорядкування


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook