У ННІ неперервної освіти і туризму розпочато черговий осінній цикл відкритих лекцій

18 вересня 2024 року
У вересні 2024 року професоркою кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, докторкою технічних наук, професоркою Валентиною Бандурою в on-lineформаті, була проведена відкрита лекція для студентів 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства».
На ознайомлення та вивчення  була винесена тема «Устаткування для подрібнення і різання сировини та готової продукції», яка висвітлювала інформацію щодо різновидів, конструкції, правил експлуатації та техніки безпеки машин для розмелювання, протирання, різання сировини та готової продукції для закладів ресторанного господарства.
 
Виклад лекційного матеріалу Валентина Миколаївна розпочала зі завдань і компетенцій, які забезпечить вивчення даної теми.
В процесі подання матеріалу лектор використала проєктний метод навчання, який передбачає отримання глибших знань через активне дослідження викликів і проблем реального світу. Демонстрування принципів роботи машин, які використовуються науковою лабораторією кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, на відео посилювало ефект сприйняття і засвоєння матеріалу.
Позитивним аспектом лекції була постійна взаємодія Валентини Миколаївни із студентами як рівноправними учасниками навчально-пізнавальної діяльності.
За результатами анкетування відкрита лекція професорки В.М. Бандури була проведена на високому науково-методичному рівні, що визначає професіоналізм лектора та його вміння закцентувати увагу здобувачів вищої освіти на основних питаннях матеріалу й підтримувати дискусійну, творчу, робочу атмосферу в аудиторії.
 
Стефанія МОСІЮК,
відповідальна за проведення відкритих занять
 в ННІ неперервної освіти і туризму 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook