ОС Магістр
|
Навчальні дисципліни
|
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна
|
Силабус
|
Електронний навчальний курс
|
Робоча програма з дисципліни
|
|
Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю
|
175 «Інформаційно – вимірювальні технології»
ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»
|
|
|
|
|
Експлуатація технологічного обладнання
|
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
|
|
|
|
|
Експлуатація технологічного обладнання
|
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
|
|
|
|
|
Оптимізація виробничих процесів
|
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
|
|
|
|
|
Оптимізація виробничих процесів
|
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
|
|
|
|