Навчальні дисципліни |
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна |
Силабус |
Електронний навчальний курс |
Робоча програма з дисципліни |
Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю |
175 «Інформаційно – вимірювальні технології»ОП «Якість, стандартизація та сертифікація» |
 |
 |
 |
Експлуатація технологічного обладнання |
181 «Харчові технології»ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса» |
 |
 |
 |
Експлуатація технологічного обладнання |
181 «Харчові технології»ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» |
 |
 |
 |
Оптимізація виробничих процесів |
181 «Харчові технології»ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса» |
 |
 |
 |
Оптимізація виробничих процесів |
181 «Харчові технології»ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» |
 |
 |
 |