Обов’язкові навчальні дисципліни
|
№
п\п
|
Дисципліна
|
Робоча програма
|
Силабус
|
Електронний навчальний курс
|
|
1
|
Економічна теорія: основи економічної теорії:
|
|||
|
2
|
||||
|
3
|
Історія української культури
|
|||
|
4
|
||||
|
5
|
||||
|
6
|
Іноземна мова (англійська)
|
|||
|
7
|
Безпека праці і життєдіяльності
|
|||
|
8
|
Фізичне виховання
|
|
||
|
9
|
Вступ до фаху
|
|||
|
10
|
Харчова хімія
|
|||
|
11
|
Друга іноземна мова (німецька)
|
|||
|
12
|
Географія туризму (туристичні ресурси України)
|
|||
|
13
|
Основи туризмознавства
|
|||
|
14
|
||||
|
15
|
||||
|
16
|
Організація ресторанного господарства
|
|||
|
17
|
Технологія продукції ресторанного господарства
|
|||
|
18
|
Санітарія і гігієна в закладах готельно-ресторанного бізнесу
|
|||
|
19
|
Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу
|
|||
|
20
|
Дизайн об’єктів готельно-ресторанного бізнесу
|
|||
|
21
|
Проектування закладів готельно-ресторанного господарства
|
|||
|
22
|
Економіка підприємств готельно-ресторанного бізнесу
|
|||
|
23
|
Інформаційні системи і технології в гоельно-ресторанному бізнесі
|
|||
|
24
|
Технологія обслуговування в оселях сільського зеленого туризму
|
|||
|
25
|
Маркетинг готельно-ресторанного бізнесу
|
|||
|
26
|
||||
|
27
|
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
|
|||
|
28
|
||||
|
29
|
Бізнес-планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу
|
|||
|
30
|
Енергозбереження
|