Хай живе студентство: Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства гостинно зустрів першокурсників

19 серпня 2024 року

185 навчальний рік зібрав у свої стінах першокурсників ННІ лісового і садово-паркового господарства. Цьогоріч, головним лейтмотивом початку навчального року є забезпечення безпеки студентів в умовах воєнного стану та створення умов для їхнього ефективного професійного розвитку.
Щороку Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України приймає до великої родини креативну та спраглу до знань молодь. Інститут нині – це змістовна освітня платформа для молодого покоління, яке вступає сюди задля розвитку професійного потенціалу, який допоможе у майбутньому долучитися до розбудови деревообробної галузі, лісового і садово-паркового господарства.

Цей день був би абсолютно неможливий без тих людей, які боронять українську землю від рашистського ворога. Ми щиро вдячні кожному із воїнів доблесних Збройних Сил України за кожен наш ранок. Насамперед хочемо щиро подякувати співробітникам інституту, які сьогодні боронять нашу землю, але на превеликий жаль, чимало наших захисників вже поклали своє життя, щоб студенти могли сьогодні спокійно навчатися.
Урочистості розпочалися із вшанування полеглих героїв, студентів та випускників інституту, які загинули захищаючи нашу країну від ворога.
Поважними гостями сьогоднішньої урочистості стали проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної діяльності Олександр ЛАБЕНКО, генеральний директор ДП "Ліси України" Юрій БОЛОХОВЕЦЬ та голова ради роботодавців інституту Ігор МЕЛЬНИК.

Вітальні промови до першокурсників розпочав Роман ВАСИЛИШИН, директор ННІ лісового і садово-паркового господарств, який акцентував увагу на багаторічній історії та традиціях інституту, які вже тривалий час поєднують під дахом інституту не одне покоління лісівників, ландшафтників та деревообробників.

Передаючи вітання від ректора університету Вадима ТКАЧУКА, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної діяльності Олександр ЛАБЕНКО наголосив на правильності вибору першокурсниками закладу вищої освіти, водночас зауважив, що успіху досягне лише той хто буде невтомно та сумлінно працювати над собою, хто буде з повною відповідальністю ставитися до свого студентського обов’язку - вчитися!
З вітальним словом до першокурсників звернувся також Юрій БОЛОХОВЕЦЬ, генеральний директор ДП "Ліси України". Випускник інституту 2005 року побажав першокурсникам миру, гарних та незабутніх років навчання та успіхів у цьому етапі їхнього життя. Голова ради роботодавців інституту Ігор МЕЛЬНИК побажав впевнено крокувати студентським шляхом здобуваючи необхідні для професійної діяльності знання.

Заступника директора інституту Сергій КОВАЛЕВСЬКИЙ та Олександр ЛЕСНІК у своїх виступах зосередили увагу на цьогорічних особливостях організації освітнього процесу, на особистий розвиток упродовж навчання, долучення до творчих та спортивних колективів університету.

Після вітальних промов та настанов студенти промовили присягу студента НУБіП України, яку вже упродовж багатьох років традиційно виголошують всі студенти, які розпочинають навчання в нашому університеті.
Хай же швидше прийде Перемога! Зі словами вдячності Воїнам-захисникам, студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства вирушили в аудиторії знайомитись з кураторами та викладачами.
Від усього серця бажаємо молодому поколінню захоплюючої подорожі у світ знань. Хай цей навчальний рік стане для всіх вас відправною точкою до підкорення нових вершин.

З найкращими побажаннями,
дирекція ННІ лісового і садово-паркового господарства

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook