Дар'я Казанцева: навчання на економічному факультеті НУБіП України – це перспективний кар’єрний старт

13 серпня 2024 року
Правильний вибір професії відкриває нові горизонти і можливості для особистого зростання. Саме тому Дар’я Казанцева обрала освітньо-професійну програму «Міжнародна економіка» спеціальності 051 «Економіка».
Із розмови із Дарією відчувається зацікавленість економікою, а її рішення вступити на економічний факультет НУБіП України було обґрунтоване бажанням здобути якісну освіту, яка відповідає вимогам сучасного ринку праці. Вибір спеціальності був зумовлений прагненням розвиватися в сфері міжнародної економіки та брати участь у створенні нових економічних моделей, що сприятимуть розвитку України на глобальному рівні.

Дар’я приїхала до унівесритету щоб подати необхідні для зарахування документи та познайомитися з майбутнім місцем навчання. Декан економічного факультету Анатолій Діброва розповів про науково-методичний потенціал кафедри глобальної економіки який сприяє професійній підготовці майбутніх фахівців з міжнародної економіки, показав «родзинку» факультету: навчально-наукову лабораторію «AGMEMOD», можливості якої щиро зацікавили здобувачку. Завідувач кафедри глобальної економіки д.е.н., професор Наталія Вдовенко також зустрілася з нашою новою студенткою, провела навчальними корпусами та територією університету, розповіла про можливості для навчання, творчості та особистісного розвитку. Разом із майбутнім куратором Дар’я подивилась й гуртожиток, познайомилась з комендантом та перейнялася духом студентського життя, яке очікує на неї попереду.
Від навчання на на освітньо-професійній прогамі «Міжнародна економіка» Дар'я очікує отримати глибокі знання в галузі міжнародної торгівлі, фінансових ринків та економічної дипломатії й переконана, що отримані компетентності допоможуть їй стати фахівцем, здатним успішно працювати як в Україні, так і за кордоном. Дар'я також планує активно брати участь у студентському житті університету, а після завершення навчання бачить себе в ролі економічного аналітика або радника з міжнародних економічних питань, спрямовуючи свої знання на розвиток та інтеграцію України в світову економіку.
Національний університет біоресурсів і природокористування України завжди гостинно приймає студентів з різних куточків нашої країни, надаючи особливу увагу і підтримку абітурієнтам із східних областей. Однією з таких студенток стала і Дар'я Казанцева із Сумської області, яка зробила важливий крок у своєму житті, обравши шлях економіста-міжнародника. Вона впевнена, що саме НУБіП України забезпечить її необхідними знаннями та навичками для успішного кар'єрного зростання в майбутньому разом з використанням можливостей економічного факультету.

Анастасія Яцун,
завідувач ННЛ «AGMEMOD»

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook