Владислав Кікаленко і Богдан Лінський – мріємо стати активними учасниками економічного розвитку України!

31 липня 2024 року
Цими днями лави студентської спільноти спеціальності 051 "Економіка" економічного факультету  НУБіП України поповнили однокласники з м. Васильків Владислав Кікаленко і Богдан Лінський.
 
Секретар приймальної комісії к.е.н., доцент кафедри економіки Олена Чередніченко допомогла швидко оформили необхідну документацію.

Зустріч і бесіда у приймальній комісії з деканом економічного факультету, д.е.н., професором Анатолієм Дібровою, хлопців приємно вразила, надала впевненості у своєму виборі.

Під час знайомства з навчальним корпусом № 10 значна увага була приділена технічному оснащенню лекційних аудиторій. Сьогодні всі викладачі економічного факультету використовують електронні гаджети, лекційні аудиторії оснащені мультимедійними проекторами.
Також, Владислав і Богдан отримали відповіді на свої запитання стосовно платформи навчання, загальних питань навчального процесу, іншу корисну інформацію.

Владислав і Богдан, бажаємо вам успіхів у навчанні, не зупинятися на досягнутому, використовувати всі можливості для самореалізації саме тут – у НУБіП України!

Лариса Коваленко,
старший викладач кафедри економіки,
Людмила Степасюк,
доцент кафедри економіки


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook