Дослідження інновацій та консалтингу в управлінні національним господарством на міжнародному конкурсі наукових робіт

17 червня 2024 року
 07 червня 2024 року під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО відбулася підсумкова конференція Міжнародного конкурсу наукових робіт на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.

 На розгляд журі Конкурсу було представлено 103 студентські наукові роботи 177 авторів (серед яких 41 – представники іноземних ЗВО), що надійшли з 61 закладу вищої освіти (з них 29 – українських, 32 – іноземних). Робота Міжнародного конкурсу проводилася за трьома тематичними напрямками: Економіка та управління національним господарством; Економіка та управління бізнесом; Міжнародна економіка.
 Диплом II ступеня за тематичним напрямом Економіка та управління національним господарством виборов представник НУБіП України – магістр ОПП «Управління інноваційною та консалтинговою діяльністю» Дмитро ПОЛІЩУК.

 Науковий керівник – д.е.н., професор кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Ольга Витвицька.

Вітаємо переможця Конкурсу з науковим досягненням та бажаємо успіхів у професійному і кар’єрному зростанні! Науковому керівникові – професорові Ользі Витвицькій бажаємо творчої наснаги і реалізації нових ідей та задумів.

 

Катерина Крикуненко,
к.е.н., доцент кафедри публічного управління,
менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook