ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України»: Міжнародна співпраця поглиблюється

17 червня 2024 року
 До ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» завітали представники Посольства Угорщини в Україні: Єва Хеізерне Хегедюш, дипломат з питань культури та освіти, Агнеса Шафар, асистент з питань культури та Олівер Ардаі, керівник фінансового відділу.
 В зустрічі з почесними гостями взяли участь директор ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» Борис Павлюк, заступник директора з навчальної роботи Михайло Сопилюк та викладач коледжу, координатор зустрічі Борис Шипітка.
 
 Відбувся змістовний обмін думками між представниками Посольства та Заліщицького фахового коледжу. Борис Степанович ознайомив гостей з історією та сьогоденням закладу освіти, особливостями освітнього процесу, спеціальностями, з яких проводиться підготовка фахівців, досягненнями колективу коледжу. Було обговорено можливості співпраці між коледжем та освітніми закладами Угорщини. Підкреслено важливість та необхідність вивчення питання обміну студентами, розпочавши зі співпраці в галузі фізичної культури та художньої самодіяльності.
 
 
 
 Гості з Угорщини ознайомились з частиною матеріальної бази навчального закладу. Оглядаючи навчальний корпус №2, в приміщенні якого наприкінці ХІХ століття була заснована садівнича школа, учасники зустрічі визнали необхідність проведення реставрації цієї історичної будівлі.
 Зустріч пройшла в дружній атмосфері і завершилась обміном сувенірами та запевненнями у продовженні співпраці.
 
Юрій ВІЙТИК,

 викладач коледжу 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook