Гуртожиток № 6: затишок і комфорт у пріоритеті

17 червня 2024 року
 Ні для кого не секрет, що одним з найважливіших днів для студентів є день заснування їх Alma Mater. Так, у цьому році НУБіП України відсвяткував своє 126-річчя. З поміж відкриття різних навчально- наукових лабораторій на факультетах, нових експозицій у ботанічному саду, також створювалися затишні куточки й у гуртожитку № 6, а саме – було облаштовано зал відпочинку у холі.

 

 У зв'язку зі зростанням чисельності здобувачів вищої освіти, виникає необхідність у створенні комфортних зон для студентів. Такі зони дозволяють їм активно проводити дозвілля, займатися різними тренінгами, переглядати фільми та брати участь в інших формах колективного відпочинку. Відкриття таких зон є важливим кроком для покращення умов проживання студентів у гуртожитках.

 У період реконструкції приміщення облаштуванням займалися  студентська рада, адміністрація гуртожитку та дирекція студмістечка, а також  деканат гуманітарно-педагогічний та ветеринарного факультетів.  Так, за сприяння декану факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського, було закуплено крісла мішки для відпочинку, а подарунком від декана гуманітарно-педагогічного факультету Інни Савицької стала мультимедійна дошка. А для того, щоб можна було проводити покази кінофільмів, презентацій та науково-дослідних матеріалів кафедрою акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин на чолі з завідувачем Олександром Вальчуком, актом передачі інвентарю було подаровано мультимедійний відеопроектор.

 Окремо хочемо висловити щиру подяку ремонтній бригаді НУБіП України за заміну вікон і покриття підлоги та за вмотивованість студентів, які долучилися до косметичного ремонту.

 

 За ініціативи завідувача гуртожитку Тетяни Василевич, було приведено до ладу фортепіано, на якому можуть виконувати музичні твори усі охочі. Фортепіано є незамінним інструментом для всебічного музичного розвитку студентів, сприяючи їхньому професійному і особистісному зростанню.

 Осторонь не залишився і студентська рада гуртожитку на чолі з головою Іваном Главіцьким, які внесли нотки креативу та візуальної насолоди, завдяки художнім картинам та креативному підходу до поставленої цілі.

 

 Хоча зала відпочинку існує не досить довго та вже встигла полюбитися усім мешканцям.

 На її офіційному відкритті вже встигли побувати декани обох факультетів, директор студмістечка Сергій Стецюк, директор навчально-наукового центру Сергій Михнюк, голова профспілки студентів та аспірантів Олексій Мельник, які відзначили клопітку працю усіх залучених учасників процесу.

  Окрім того, були проведені різні тренінги, зокрема «Стався до інших так, як хочеш, щоб ставилися до тебе», який провела викладачка гуманітарно-педагогічного факультету Людмила Омельченко.

 Також на постійній основі проводяться заняття з йоги та гімнастики де дівчат  не лише виконують фізичні вправи, але і знаходять шлях до гармонії, самопізнання та особистісного зростання, що сприяє покращенню якості життя в багатьох аспектах.

 

Дякуємо студентському активу та кожному, хто долучився до роботи!
Чекаємо на Вас кожного дня у нашому куточку тепла і затишку!

 

Главіцький Іван,
голова студентської ради гуртожитку № 6

Красновид Ольга,
аспірантка 1-го року навчання 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook